Opstart pilootproject "Gazeboo"

Bedankt voor uw interesse in Gazeboo!

 

Gazeboo is een radicaal vernieuwend concept voor jouw tuinmoment. Kies je favoriete activiteit en plaats deze in je "House on the Side" met zicht op oneindig, op rust of op je eigen specifieke perspectief. Een tuinkantoor? Een plek om te lezen? Een rustgevende sauna in het groen? Een yoga ruimte? 

Schermafbeelding 2020-05-25 om 18.09.32.

Ons eerste prototype is momenteel in ontwikkeling en we zoeken een aantal geschikte klanten voor een pilootproject waarbij we kunnen verfijnen.

 

De Gazeboo bestaat uit een unieke constructie die is opgebouwd uit een stalen frame afgewerkt met een houtskelet en op drie centrale palen is geplaatst. Hij zweeft een vijftig-tal centimeter boven de grond, hogere posities zijn eveneens mogelijk. De ramen en de deur zijn gemaakt van alu-profielen.  Verder is hij voorzien van een toegangstrap, centrale verlichting en een elektrische verwarming.

 

De bruikbare overdekte oppervlakte is 14,5 vierkante meter. Winddicht, waterdicht en geïsoleerd. De afmetingen van de constructie valt in Vlaanderen onder de regelgeving van vergunning vrije bijgebouwen. Grotere uitvoeringen tot 40 vierkante meter bevinden zich momenteel enkel nog op de ontwerptafel.

Schermafbeelding 2020-05-25 om 18.53.57.
Schermafbeelding 2020-05-25 om 18.56.06.

Bent u gecharmeerd door ons ontwerp en schrikt het idee van een pilootproject u niet af? Zoekt u niet gewoon het goedkoopste maar wel het meest vernieuwende in de markt?  Spreekt het idee u aan om mee te sturen aan dit unieke en innovatief concept? Laat ons dan iets weten!

Als volgende stap komen we bij jou langs voor een kennismakingsgesprek en we inspecteren de plaats waar u uw Gazeboo graag had zien pronken.

 

Wij ontfermen ons over het ontwerp én de uitvoering. Daarenboven kunnen we ook de inrichting voor uw favoriete activiteit in uw Gazeboo zoals bijvoorbeeld een sauna met douche, leeshoek, yoga crib,... in uw opdracht uitvoeren. 

 

Nog steeds warm? Graag komen we u het volledige verhaal van uw Gazeboo uit de doeken doen. Wacht u liever tot de commerciële lancering? Laat ons een bericht en we contacteren u op een later moment.

Stuur ons een e-mail: info@lungoo.be

Schermafbeelding 2020-05-25 om 18.58.17.