top of page

"Tailor made" kantoorinrichting.

Lungoo staat paraat voor een ongekende service tijdens de inrichting van jou kantoor. We doen dit door onze eigen specifieke methodologie toe te passen vanaf de start van een project. Wij vinden het cruciaal dat de juiste vragen worden gesteld. Als ontwerpbureau willen we ver gaan in het ontdekken van jullie bedrijfsspecifieke eigenschappen, noden, culturele gevoeligheden,... Wat typeert jullie als organisatie? Deze oefening nemen wij als basis om een conceptueel ontwerp vorm te geven over hoe jullie nieuwe kantoren er kunnen uitzien.  Na deze conceptoefening passen we dit concreet toe voor jullie: welke inrichting, welke meubels, welk afwerkingsniveau,... Eenmaal dat deze zaken vastliggen voeren we alles uit voor jullie. Uiteraard in samenwerking met ervaren specialisten in elke specifieke materie.

 

Deze dienstverlening gaat veel verder dan alleen maar wat grondplannetjes met daarin wat meubels geplaatst... Onze dienstverlening is uw garantie op een succesvol interieurproject. We geloven dat een goede kantoorinrichting de motivatie en de productiviteit van uw werknemers onvoorstelbaar positief kan beïnvloeden.

Lungoo heeft een passie voor kantoorinrichting. Het samenbrengen van verschillende noden, het zoeken naar compromissen,... 

Contacteer ons voor een vrijblijvend intake gesprek omtrent ons diensten voor de inrichting van jullie kantoren, via een videovergadering of in het echt met 1,5 meter afstand.

 

bottom of page